CATERING

VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Wil u voor uw (bedrijfs)evenement iets anders dan de klassieke hapjes, soepen en uitgebreide (dessert)buffetten? Ooit al eens aan sushi gedacht?

Esaki Sushi verzorgt al jaren sushi-catering bij tal van bedrijven, events en festivals. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Wil u extra beleving? Dan kan u de sushi instant op uw event laten rollen door onze ervaren sushi-chefs. Of zelfs in onze mobiele sushibar, die volledig Azië uitstraalt.

MEER DAN ALLEEN SUSHI

BIOLOGISCH BAKJES

Met meer dan 20 soorten sushi is er voor ieder wat wils. Alles wordt geserveerd in biologisch afbreekbare bakjes en stokjes. Uiteraard kan u zichzelf bedienen van sojasaus en wasabi.

 

 

Naast sushi bieden we nog tal van andere gerechten aan zoals Aziatische hapjes, wok, noedels, gezonde (maaltijd)salades, teriyaki, ... Ideaal voor de niet sushi-lovers of als extra hapje.

LIVE SUSHI-CHEFS

Alles draait om beleving, ook bij Esaki Sushi. Om het entertainment van uw gasten te verhogen, kunnen onze Aziatische sushi-chefs ook op uw event de sushi instant en vers rollen. Met een gepaste outfit tonen ze met plezier hun sushi-rol skills. En de mensen kijken hun ogen uit.